برخی مهاجرین افغان در «جاکارتا» نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله شان در این کشور، تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.
به گزارش انصار، برخی از مهاجرین افغان در «جاکارتا» پایتخت اندونیزیا با برپایی تجمع در برابر دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل نسبت به سرگردانی و بلاتکلیفی چندساله شان در این کشور، دست به اعتراض زدند و خواستار حمایت این نهاد برای اسکان در کشورهای دیگر شدند.
خیابان های شهرهای مختلف اندونیزیا در سال های اخیر شاهد تجمعات و اعتراضات بسیاری از سوی مهاجرین افغان بوده است.
بسیاری از پناهجویان افغان، بیش از 10 سال است که به اندونیزیا آمده اند با این حال پس از گذشت این مدت، جز سرگردانی و بلاتکلیفی چیزی عایدشان نشده است. گفته می شود بیشتر این پناهجویان خواستار ورود نهادهای بین المللی به موضوع و کمک به انتقال آنها به کشور ثالث هستند.
براساس آمارها، حدود 14 هزار مهاجر در اندونیزیا حضور دارند که حدود نیمی از آنها را شهروندان افغانستان تشکیل می دهند.
این مهاجرین به امید رسیدن به استرالیا راهی اندونیزیا شده اند اما به دلیل برخی سیاست های دولت کانبرا، راهی برای ورود ندارند و با حالت سرگردانی و بلاتکلیفی در اندونیزیا متوقف مانده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/31309